Masarnia

Kierownik zakładu: Tadeusz Pupacz

ul. 3 Maja 9e
83-330 Żukowo
tel. 58-681-85-02
fax 58-685-76-90

masarnia@gs-zukowo.pl

Gwarantujemy bardzo wysoką jakość produktów poprzez wdrożony system zapewnienia bezpieczeństwa zdrowotnego żywności HACCP.

Do produkcji naszych wyrobów używamy wyłącznie mięsa najwyższej jakości, tradycyjnych składników i przypraw naturalnych.

NASZE WYROBY NIE ZAWIERAJĄ MDM 

(MIĘSA MECHANICZNIE ODKOSTNIONEGO)!!!  

Jako nieliczny zakład posiadamy komory wędzarnicze tradycyjne opalane drewnem co nadaje naszym wyrobom niepowtarzalny zapach i kolor.

Dostawy odbywają się w uzgodnionych obustronnie godzinach naszym transportem.


Dyplom "Produkt Najyższej Jakości"

02

grudzień2016

Dyplom "Produkt Najyższej Jakości"

Pragniemy poinformować, że w dn. 01.12.2016 r. odebraliśmy Dyplom "Produkt Najyższej Jakości" w Konkursie pod patronatem Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi Jesień 2016 za Pasztet Żukowskii Kiełbasę Geesowską Cienką Kruchą. Dyplom odbierali: wiceprezes Jerzy Blok i kierownik masarni Tadeusz Pupacz.
Kiełbasa Geesowska krucha

10

czerwiec2016

Kiełbasa Geesowska krucha

"Jest produktem z wysoko gatunkowego mięsa wieprzowego. Należy do grupy parzono-wędzonych w osłonce naturalnej wieprzowej. O konsystencji zwięzłej ale kruchej z dodatkiem  przypraw naturalnych , które zbogacają jej niepowtarzalny smak i zapach. Polecana do kanapek , na gorąco, a także na grilla."