Masarnia


Kierownik zakładu: Tadeusz Pupacz

ul. 3 Maja 9e
83-330 Żukowo
tel. 58-681-85-02
fax 58-685-76-90

masarnia@gs-zukowo.pl

Gwarantujemy bardzo wysoką jakość produktów poprzez wdrożony system zapewnienia bezpieczeństwa zdrowotnego żywności HACCP.

Do produkcji naszych wyrobów używamy wyłącznie mięsa najwyższej jakości, tradycyjnych składników i przypraw naturalnych.

NASZE WYROBY NIE ZAWIERAJĄ MDM 

(MIĘSA MECHANICZNIE ODKOSTNIONEGO)!!!  

Jako nieliczny zakład posiadamy komory wędzarnicze tradycyjne opalane drewnem co nadaje naszym wyrobom niepowtarzalny zapach i kolor.

Dostawy odbywają się w uzgodnionych obustronnie godzinach naszym transportem.




KIEŁBASA GEESOWSKA CIENKA KRUCHA

04

wrzesień2020

KIEŁBASA GEESOWSKA CIENKA KRUCHA

KIEŁBASA GEESOWSKA CIENKA KRUCHA należy do grupy parzono-wędzonych, produkowanych z wysokogatunkowego mięsa wieprzowego. Podwędzana w wędzarni tradycyjnej opalanej drewnem liściastym dębowym. Jest wyrobem o konsystencji zwięzłej ale kruchej, z dodatkiem przypraw naturalnych, które wzbogacają jej niepowtarzalny smak i zapach. Polecamy ją na kanapki i na gorąco. Nagrodzona w konkursie pod patronatem Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi  DYPLOMEM  ?PRODUKT NAJWYŻSZEJ JAKOŚCI? oraz HITEM TARGÓW LUBAŃ 2016. Życzymy smacznego SMAKOSZOM naszych wyrobów. A kiełbasa Biała Surowa - co tu o niej pisać - JEST SMACZNA!!!
Dyplom "Produkt Najwyższej Jakości"

02

grudzień2016

Dyplom "Produkt Najwyższej Jakości"

Pragniemy poinformować, że w dn. 01.12.2016 r. odebraliśmy Dyplom "Produkt Najwyższej Jakości" w Konkursie pod patronatem Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi Jesień 2016 za Pasztet Żukowskii Kiełbasę Geesowską Cienką Kruchą. Dyplom odbierali: wiceprezes Jerzy Blok i kierownik masarni Tadeusz Pupacz.