Masarnia


Kierownik zakładu: Tadeusz Pupacz

ul. 3 Maja 9e
83-330 Żukowo
tel. 58-681-85-02 (58) 681 83 04 oraz 665 886 789
fax 58-685-76-90

masarnia@gs-zukowo.pl

Gwarantujemy bardzo wysoką jakość produktów poprzez wdrożony system zapewnienia bezpieczeństwa zdrowotnego żywności HACCP.

Do produkcji naszych wyrobów używamy wyłącznie mięsa najwyższej jakości, tradycyjnych składników i przypraw naturalnych.

NASZE WYROBY NIE ZAWIERAJĄ MDM 

(MIĘSA MECHANICZNIE ODKOSTNIONEGO)!!!  

Jako nieliczny zakład posiadamy komory wędzarnicze tradycyjne opalane drewnem co nadaje naszym wyrobom niepowtarzalny zapach i kolor.

Dostawy odbywają się w uzgodnionych obustronnie godzinach naszym transportem.




Dyplom  "BLIŻEJ NATURY"

23

maj2024

Dyplom "BLIŻEJ NATURY"

Szanowni Państwo, miło na przekazać, że 14 maja 2024r. WĘDZONKA TRADYCYJNA z naszej masarni zajęła II MIEJSCE w Konkursie "To mi smakuje eksperci rekomendują" w kategorii "BLIŻEJ NATURY", czyli produktów naturalnych, o wyjątkowym smaku tradycyjnych wyrobów mięsnych. Nagrodę odbierał Tadeusz Pupacz - kierownika masarni
MASARNIA

19

maj2023

MASARNIA

Miło nam poinformować Konsumentów naszych Wyrobów Żukowskich o uzyskaniu tytułów "PRODUKT NAJWYŻSZEJ JAKOŚCI" przez Metkę Przodkowską i Kiełbasę Przodkowską Grillową Extra. Dyplom przyznania tych wyróżnień z rąk Przedstawiciela Ministerstwa Rolnictwa i Rozwoju Wsi - Patrona Konkursu - odebrał Kierownik masarni Tadeusz Pupacz.
Zarząd Rzemiosła Polskiego

31

maj2022

Zarząd Rzemiosła Polskiego

Miło nam poinformować Państwa o nadaniu przez Zarząd Rzemiosła Polskiego kierownikowi masarni Gminnej Spółdzielni ,,Samopomoc Chłopska''  w Żukowie - Panu Tadeuszowi Pupaczowi - najwyższego wyróżnienia Odznaki Honorowej ,,SZABLI KILIŃSKIEGO''. Odznakę i Szablę przekazano 27 maja 2022 r. podczas Pomorskiej Gali Rzemiosła. GRATULUJEMY MISTRZU TADEUSZU !!!
PRODUKT NAJWYŻSZEJ JAKOŚCI

20

maj2022

PRODUKT NAJWYŻSZEJ JAKOŚCI

Z radością informujemy Państwa  o uzyskaniu tytułów ?PRODUKT NAJWYŻSZEJ JAKOŚCI? dla: Szynki Rzeźnika Jak Dawniej, Polskiej Pieczonej i Zylcu Domowego. Te wyróżnienia zostały nadane w Konkursie pod patronatem Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi przez Instytut Biotechnologii Przemysłu Rolno-Spożywczego w Warszawie. Dyplom uznania Produkty Najwyższej Jakości z rąk Ministra Kułakowskiego odebrał kierownik masarni Tadeusz Pupacz.
Wyroby Żukowskie Na Każdą Okoliczność i Dla Każdego

09

czerwiec2021

Wyroby Żukowskie Na Każdą Okoliczność i Dla Każdego

Zapraszamy SMAKOSZY naszych wyrobów do sklepów: Żukowo, ul. Gdańska 62 A i ul. 3-go Maja 13. Leźno, ul. Żukowska 1 A. Chwaszczyno, ul. Oliwska 62. KONTAKT telefoniczny - Masarnia  58 681 85 02 Zapraszamy również do sklepów Grupy MerCo: Max & Xavier, Justynka i innych dobrych sklepów w Trójmieście  i ościennych miejscowościach. SMACZNEGO!!!
Jubileuszowy 25-lecia HIT 2020

01

październik2020

Jubileuszowy 25-lecia HIT 2020

października 2020 r. odbyła się na Zamku w Gniewie uroczysta gala ogłoszenia wyników Gospodarczo-Samorządowego  Hitu Regionów, podczas której Spółdzielnia otrzymała bardzo godny tytuł 25-Lecia Jubileuszowy HIT 2020 za walory smakowe i jakościowe chleba Św. Antoniego, swojskiego chleba oraz kiełbasy kartuskiej z pieca. 
KIEŁBASA GEESOWSKA CIENKA KRUCHA

04

wrzesień2020

KIEŁBASA GEESOWSKA CIENKA KRUCHA

KIEŁBASA GEESOWSKA CIENKA KRUCHA należy do grupy parzono-wędzonych, produkowanych z wysokogatunkowego mięsa wieprzowego. Podwędzana w wędzarni tradycyjnej opalanej drewnem liściastym dębowym. Jest wyrobem o konsystencji zwięzłej ale kruchej, z dodatkiem przypraw naturalnych, które wzbogacają jej niepowtarzalny smak i zapach. Polecamy ją na kanapki i na gorąco. Nagrodzona w konkursie pod patronatem Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi  DYPLOMEM  ?PRODUKT NAJWYŻSZEJ JAKOŚCI? oraz HITEM TARGÓW LUBAŃ 2016. Życzymy smacznego SMAKOSZOM naszych wyrobów. A kiełbasa Biała Surowa - co tu o niej pisać - JEST SMACZNA!!!
Dyplom "Produkt Najwyższej Jakości"

02

grudzień2016

Dyplom "Produkt Najwyższej Jakości"

Pragniemy poinformować, że w dn. 01.12.2016 r. odebraliśmy Dyplom "Produkt Najwyższej Jakości" w Konkursie pod patronatem Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi Jesień 2016 za Pasztet Żukowskii Kiełbasę Geesowską Cienką Kruchą. Dyplom odbierali: wiceprezes Jerzy Blok i kierownik masarni Tadeusz Pupacz.